VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Maia Sandu continuă să fie politicianul favorit la prezidențiale

Actuala președintă Maia Sandu continuă să fie favorita la prezidențiale. În cazul unui scrutin prezidențial anticipat, șefa statului ar obține majoritatea din voturile moldovenilor, însă urmează să se dueleze în turul doi cu liderul socialiștilor, Igor Dodon. Sunt datele unui nou sondaj realizat de IMAS.

Potrivit studiului, președinta Maia Sandu ar obține la prezidențiale 30,1 la sută, urmat de liderul PSRM, Igor Dodon, care deține o cotă de 24%. Pe locul al treilea s-a clasat actualul primar al Capitalei, Ion Ceban, cu o pondere de 8 la sută, iar pe locurile patru și cinci se află fostul premier Ion Chicu și fostul bașcan al Găgăuziei, Irina Vlah.

Totodată, sondajul arată că în eventualitatea organizării celui de-al doilea tur, Maia Sandu ar pierde fie în fața lui Igor Dodon, fie în fața lui Ion Ceban.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.