VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

MAI susține că timpii de control la frontiera moldo-română s-au redus de două ori după lansarea sistemului de control comun

Ministerul Afaverilor Interme (MAI) susține că primele date furnizate de polițiștii de frontieră, după lansarea de acum cinci zile a noului sistem de control coordonat la Leușeni-Albița, sunt îmbucurătoare. Deși în preajma și în primele zile ale sărbătorilor pascale fluxul rutier a sporit cu cca 15% față de perioada premergătoare sărbătorilor din anul trecut, timpii de control la frontieră s-au redus de două ori.

În contextul măsurilor lansate de autoritățile de frontieră, pentru a fluidiza fluxul de călători și mărfuri în perioada sărbătorilor, colegii noștri de la Poliţia de Frontieră a Republicii Moldova ne anunță că, datorită îmbinării mai multor mecanisme de conlucrare, circulația de pasageri și mărfuri la frontiera de stat decurge în regim normal. Au fost înregistrate aglomerații ușoare pe sensul de intrare în Republica Moldova.

Echipa Inspectoratului General al Poliției de Frontieră se așteaptă la ușoare aglomerări și către începutul săptămânii viitoare, după Paștele Blajinilor, pe sensul de ieșire din țară. Este o situație tipică pentru această perioadă, când o bună parte dintre cetățenii noștri întorși acasă pentru vacanțe, vor reveni în țările din spațiul UE unde sunt stabiliți cu traiul sau muncesc temporar.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.