VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Mai mulți aleși, funcționari, sportivi și oameni de afaceri, apreciați cu distincții de Maia Sandu

Mai mulți aleși locali, funcționari, angajați din educație și sănătate, sportivi, oameni de afaceri și victime ale deportărilor au fost apreciați cu distincții oferite de șefa statului, Maia Sandu. Distincțiile au fost oferite în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite față de statul Republica Moldova și a înaltei măiestriei profesionale.

Președinta le-a mulțumit celor prezenți că, prin activitatea lor și prin rezultatele obținute, aduc un aport considerabil pentru dezvoltarea țării.

„Mă bucur că, în toate regiunile, există oameni care contribuie la binele comun ca să construim o țară în care se trăiește mai bine, o țară în care există siguranță pentru cetățeni”, a precizat Maia Sandu.  

Șefa statului a mai adăugat că toți cei prezenți la ceremonia de înmânare a distincțiilor demonstrează cât de mult talent avem, dedicație, cât de multă omenie avem în societatea noastră, or este important să recunoaștem și să apreciem această dedicație, această contribuție la binele comun. 

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.