VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Magazinele H&M vor apărea și în R. Moldova. Alaiba: „Vrem să fim în rând cu lumea”

Ministrul Economiei, Dumitru Alaiba a avut o întrevedere cu șefa Grupului H&M pentru Afaceri Publice, Pernilla Halldin, în marja Forumului Economic Mondial de la Davos. Oficialul a discutat despre posibilitatea de a aduce cunoscutul brand de haine și accesorii H&M pe piața din Republica Moldova.

Dumitru Alaiba a scris pe o rețea de socializare că magazinele cunoscutului brand de haine H&M sunt prin toată Europa, dar nu și în R. Moldova menționând că „avem loc în Moldova și pentru o fabrică de confecții”.

„Magazine H&M sunt prin toată Europa, dar nu în Moldova. Vrem să fim în rând cu lumea. De asemenea, sunt sigur că avem loc în Moldova și pentru o fabrică de confecții. Industria textilelor poate avea o ofertă interesantă pentru investitori ca H&M, creând locuri de muncă și potențial de export pentru țara noastră”, a scris Alaiba într-o postare pe Facebook.

Ministrul Economiei a declarat că în perioada imediat următoare reprezentanții ministerului vor continua discuții în acest sens cu reprezentanții Grupului H&M.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.