VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

China nu va fi primul stat care va folosi arma nucleară (Șeful diplomației chineze)

China nu planifică să folosească prima arma nucleară. O declarație în acest sens a făcut Fu Cong, șeful Departamentului pentru controlul armamentului de la MAE din China, relatează TASS.

Declarația a constituit o parte din discursul său la conferința țărilor-participante la Acordul de neproliferare a armelor nucleare (ANAN) de la New York.

Reprezentantul Ministerului chinez de Externe a relevat că China împărtășește strategia de autoapărare în sfera nucleară. Fu Cong a subliniat, de asemenea, că SUA ar trebui să-și retragă armele nucleare de pe teritoriul Europei și să nu le amplaseze în alte regiuni ale lumii.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.