VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Luptătorul de stil liber Alexandru Gaidarlî a devenit vicecampion european

Luptătorul de stil liber Alexandru Gaidarlî a devenit vicecampion european în categoria de vârstă rezervată vârstei sub 20 de ani.

Potrivit Ministerului Educației, până a se califica în finala categoriei de greutate de până la 70 de kilograme, sportivul i-a învins pe reprezentanții Italiei, Bulgariei, Ucrainei și Germaniei. În ultimul act a cedat doar în fața lui Magomed Baitukaev, care a evoluat la competiția continentală de la Novi Sad, Serbia, sub drapel neutru.

MEC subliniază că pe podiumul de premiere, la europenele de lupte U-20, a urcat și Alexandru Borș. Discipolul Liceului Republican cu Profil Sportiv a dispus în finala mică a categoriei de greutate de până la 86 kg de ucraineanul Pavlo Vaskovskyi.

Un alt luptător de stil liber, Constantin Buza a cedat în finala mică a categoriei de greutate de până la 97 kg în fața georgianului Ramini Gulitashvili și a ocupat locul V.

Aceeași performanță a realizat-o și Ana-Maria Crețu, în concursul de lupte feminine, care a cedat în finala mică a categoriei de greutate de până la 65 kg, contra polonezei Alicja Nowosad.

Cu aceste rezultate, lotul național s-a situat pe locul V în clasamentul general pe echipe.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.