VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Lukașenko nu crede că Ucraina va deschide al doilea front în Transnistria: E o sinucidere pentru ei

Președintele Belarusului, Alexandr Lukașenko, „nu crede că Ucraina va interveni în Transnistria și va deschide al doilea front”.

Nu cred în asta. Acest lucru nu este profitabil pentru Ucraina„, a declarat Lukașenko, răspunzând la întrebările jurnaliștilor la centrul republican de pregătire olimpică în sporturile de iarnă Raubichi, în apropiere de Minsk.

Alexandru Lukașenko consideră că situația din Transnistria este folosită de Occident pentru a destabiliza situația din regiune.

Occidentul ar vrea dintr-o lovitură să rezolve problema cu Rusia pentru a închide această „gaură gri”, cum se spune, și să unească Moldova, să o împingă în România sau să o facă pro-occidentală. Acesta este scopul lor, ucrainenii nu au nevoie de asta. Eu nu cred că ucrainenii vor înnebuni şi vor dezlănţui un fel de al doilea front, căci în Transnistria nu sunt atât de mulți soldați ruși, cât arme și muniții. Dacă deschid acolo al doilea front, asta ar însemna o sinucidere„, a conchis Lukașenko.

Reamintim că ministerul rus al Apărării a anunțat zilele trecute că Ucraina s-ar pregăti să efectueze o provocare împotriva Transnistriei în viitorul apropiat. Autoritățile de la Chișinău au negat această informație și au subliniat că situația în țară este stabilă.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.