VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Locuri de muncă vacante cu cele mai mari remunerări

Agenția națională pentru Ocuparea Forței de muncă a publicat topul celor mai bine plătite 100 de locuri de muncă vacante din Republica Moldova în luna octombrie 2023. Potrivit instituției, este vorba de salarii ce depășesc 2000 de euro pe lună, toate ofertele fiind oferite de companii private.

Așadar, pe primul loc se află poziția de geodez-şef în construcții la o companie privată de construcții din orașul Hâncești. Persoana care va ocupa acest post va ridica un salariu de până la 70 de mii de lei. Cerinţele angajatorului faţă de persoanele cointeresate să aplice sunt atribuite domeniului verificării documentelor geodezice şi a parametrilor geometrici. Totodată, angajatorul mai solicită şi cunoaşterea limbilor române şi turce. Aceeași firmă oferă și lefuri de 35 de mii de lei pentru lăcătuși, strungari, mașiniști și excavatoriști.

O companie specializată în securitate cibernetică din Chișinău oferă 60 de mii de lei pentru un coordonator de programe de dezvoltare, iar o școală privată internațională din Capitală este gata să plătească un profesor pentru clasele primare cu 50 de mii de lei. Angajatorul are mai multe cerinţe faţă de persoanele cointeresate să activeze în sfera educaţională, precum diplomă de licenţă în pedagogie eliberată de o universitate acreditată în SUA, experienţă de muncă în administarea unei curricule americane, inclusiv cunoştinţe vaste ale limbii engleze.

De asemenea, o companie privată din Chișinău vine cu o ofertă de 20 de mii de lei pe lună pentru cei care vor să se angajeze în calitate de sudori, zidari și chiar muncitori auxiliari.

Totodată, în lista de top a Agenție se mai regăsesc și ofertele ce variază între 12 și 16 mii de lei pentru subofițeri în securitatea frontierei la Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI.

Toate datele pot fi accesate pe pagina oficială a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.