VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Locatarii blocurilor din Capitală pot cere deconectarea de la căldură

Întreprinderea „Termoelectrica” a anunțat azi că este dispusă să inițieze procesul de deconectare de la agentul termic la solicitarea administratorilor clădirilor conectate la sistemul centralizat.

„În contextul temperaturilor sporite ale aerului exterior, pentru asigurarea confortului termic al locatarilor, dar și pentru aplicarea măsurilor de eficientizare a consumurilor energetice, Termoelectrica este dispusă, la solicitarea administratorilor clădirilor conectate la sistemul centralizat, să inițieze procesul de deconectare de la agentul termic”, a transmis printr-un comunicat Compania „Termoelectrica”.

Procedura de deconectare a serviciilor de termoficare este una foarte simplă, fiind suficient ca administratorul blocului să anunțe furnizorul de energie termică prin telefon, e-mail sau să depună o cerere la sediile teritoriale Termoelectrica.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.