VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Localitatea din Moldova unde la data de 19 mai vor fi organizare alegeri locale noi

Comisia Electorală Centrală a stabilit, pentru data de 19 mai 2024, alegeri locale noi pentru funcția de primar în satul Sagaidac, raionul Cimișlia.

Vacanța funcției a intervenit urmare cererii de demisie înaintată de către primarul ales în cadrul alegerilor locale generale din 5 noiembrie 2023.

Amintim că pe data de 19 mai 2024 vor avea loc alegeri locale noi pentru o nouă componență a consiliilor sătești în localitățile Cairaclia, raionul Taraclia și Chioselia Rusă, UTA Găgăuzia, dar și pentru alegerea primarului în comuna Tîrnova, raionul Dondușeni și al orașului Bucovăț, raionul Strășeni.

Totodată, în aceeași zi, vor avea loc alegeri parțiale pentru funcția de primar în localitățile Chioselia Rusă și Cotovscoe din UTA Găgăuzia, precum și alegeri parțiale pentru o nouă componență a consiliului local al comunei Cealîc, raionul Taraclia.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.