VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/Știrile serii prezentate de Corina Bezer

– Cetăţenii moldoveni merită o justiţie independentă – este reacția mai multor parteneri externi după decizia Curții Supreme de Justiție ce prevede reexaminarea a 21 de cazuri care nu au trecut evaluarea pre-vetting.

– Componența Comitetului Executiv al Autonomiei Găgăuze nu a fost aprobată nici în ședința de azi a Adunării Populare din regiune.

– Soluționarea conflictului din stânga Nistrului depinde, în mare parte, de evoluția războiului din Ucraina, susțin mai mulți experți.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.