VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Liderul de la Kremlin anunţă că războiul din Ucraina va continua până la „atingerea obiectivelor stabilite iniţial”

Intervenţia miliară rusă în Ucraina va continua ”până la atingerea obiectivelor”, anunţă luni Kremlinul, după ce foirţele Moscovei au cedat teren, în ultimele zile, în faţa forţelor Kievului, în estul Ucrainei, relatează AFP.

„Operaţiunea militară specială va continua până la atingerea obiectivelor stabilite iniţial”, declară presei un purtător de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Peskov apreciază că, în prezent, nu există „perspectiva unor negocieri între Moscova şi Kiev”.

Rusia a anunţat luni că a bombardat zone din regiunea Harkov, în estul Ucrainei, zone recucerite în ultimele zile de forţele Kievului în cadrul unei contra-ofensive fulger.

„anunţă că Războiul din Ucraina va continua până la ”atingerea obiectivelor stabilite iniţial”În zonele localităţilor Kupiansk şi Izium, au fost atinşi combatanţi şi echipamente ale «formaţiunii naţionaliste Kraken», din cadrul celei de a 113-a Brigăzi a Apărării Teritoriale şi celei de a 93-a Brigăzi Mecanizate”, anunţă într-un comunicat un purtător de cuvânt al Ministerului rus al Apărării.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.