VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Kremlinul se aşteaptă la şi mai multă „confruntare” cu Occidentul, îniantea unui summit virtual G7

Kremlinul afirmă marţi că se aşteaptă la şi mai multă „confruntare” cu Occidentul, înaintea unui summit virtual de urgenţă al G7, pe tema bombardamentelor ruseşti de mare amploare din Ucraina, scrie Gazeta.ru.

„Dispoziţia dinaintea acestui summit ne este clară şi este bine previzibilă. Confruntarea va continua”, a declarat marţi presei un purtător de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Însă Rusia „îşi va atinge obiectivele stabilite” în Ucraina, a avertizat el.

Peskov a criticat declaraţii ale preşedintelui american Joe Biden, care i-a promis omologului său ucrainean Volodimir Zelensky „sisteme perfecţionate” de aspărare antiaeriană.

„De facto, Statele Unite s-au împotmolit deja în acest conflict”, a estimat el.

Iar livrări ale unor astfel de sisteme nu vor face ”acest conflict decât mai lung şi mai greu pentru partea ucraineană”, a declarat Dmitri Peskov.

„Însă asta nu ne va schimba obiectivele şi nici rezultatul final”, a apreciat el.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.