VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Jurnaliștii, cei mai matinali participanți la Summitul European. La Castel Mimi au ajuns peste 650 de reprezentanți media

Cei peste 650 de reporteri, cameramani, purtători de cuvânt și alți angajați media din țările participante la Summitul European, dar și din Asia și de peste Ocean, au ajuns deja la Castelul Mimi, acolo unde în câteva ore începe evenimentul istoric.

Jurnaliștii au fost cei mai matinali. Aceștia au început să ajungă la vinărie încă de la ora 07.00. Toti au fost transportați cu trenul de la Gara din Chișinău până la stația feroviară din Bulboaca. Pentru echipele de reporteri au fost puse la dispoziție patru garnituri de tren. Este vorba inclusiv de locomotivele și vagoanele folosite pe cursele interne, dar și pe cursa Chișinău-Iași, care în aceste zile a fost anulată.

foto: Constantin Grigoriță

La sosire, toți jurnaliștii au trecut printr-un filtrul de securitate. Presa scrie că pentru summit au fost acreditați 656 de jurnaliști din Moldova și din străinătate. Cei mai mulți, 177, sunt de la noi din țară, după care urmează România, Ucraina, Franța, Germania, Marea Britanie etc. Reporterii au scris pe rețelele sociale că la eveniment au fost acreditați și jurnaliști din afara continentului european, cum ar Argentina, China, Statele Unite, Japonia și chiar Mexic.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.