VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Judocanul Adrian Veste a cucerit medalia de argint la Cupa Europei

Judocanul Adrian Veste (73 kg) a cucerit medalia de argint la Cupa Europei de la Tallinn.

Potrivit Comitetului Național Olimpic și Sportiv din Republica Moldova, Adrian Veste i-a învins pe letonul Abulfazs Nasirovs, ucrainenii Oleksandr Koshliak și Serhii Nebotov, dar în finală a cedat în fața finlandezului Turpal Djoukaev.

La Cupa Europei de la Tallinn au participat 171 de concurenți din 24 de țări diferite. În cadrul campionatului s-au desfășurat 173 de concursuri. 

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.