VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Joe Biden: Ucraina nu va fi niciodată o victorie pentru Federația Rusă

„Ucraina nu va fi niciodată o victorie pentru Federația Rusă”. Este mesajul președintelui SUA, Joe Biden, transmis astăzi, 24 februarie, când se împlinește un an de la invazia rusă în Ucraina.

Într-un mesaj postat vineri pe Twitter, Biden menționează că Vladimir Putin că este un dictator care încearcă să reconstruiască un imperiu.

”Astăzi voi repeta ceea ce am spus acum un an când Rusia a invadat Ucraina. Un dictator care încearcă să reconstruiască un imperiu nu va șterge niciodată dragostea de libertate a oamenilor. Cruzimea nu va rupe niciodată voința celor liberi. Și Ucraina nu va fi niciodată o victorie pentru Federația Rusă. Niciodată!”, a scris Biden.

Amintim că recent președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a efectuat o vizită istorică în UcrainaPotrivit CNN, șeful statului a stat în capitala Ucrainei aproximativ șase ore.

În timpul vizitei, Biden a anunțat că Kievul va primi un nou pachet de ajutor militar de 500 de milioane de dolari, care ar putea include obuziere și sisteme Javelin.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.