VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

ISW: Kremlinul va încerca să utilizeze și relația cu Igor Dodon pentru a destabiliza democrația din Republica Moldova

În analiza sa zilnică, Institutul pentru Studierea Războiului (ISW) de la Washington scrie că Moscova va utiliza și legătura cu socialistul Igor Dodon pentru a destabiliza democrația din Republica Moldova.

ISW face referire la ultimele interviuri pe care Igor Dodon l-a oferit agențiilor de știri de stat rusești TASS și RIA Novosti. 

„În ultimele interviuri pe care le-a acordat Igor Dodon, actualul președinte al PSRM a pomenit mai multe narative ale Kremlinului despre guvernarea de la Chișină. Aceste narative sunt pe larg răspândite și de politicienii din blocul Victoria”, scriu analiștii de la Washington, citați de TVR Moldova.

Totodată se menționează că în perioada 6-9 iunie fugarul Ilan Șor și reprezentanții blocului Victoria au ținut la Moscova un al doilea Congres unde s-au întâlnit cu mai mulți oficiali ruși.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.