VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Israelul a lovit alte opt ținte teroriste importante din interiorul Fâșiei Gaza

Armata israeliană a transmis că a lovit „opt ținte teroriste semnificative” în timpul nopții trecute, despre care a spus că au fost responsabile pentru rachetele lansate spre orașul israelian Ashkelon.

Au fost lovite, de asemenea, tuneluri teroriste și alte obiecte de infrastructură folosite de către agenți teroriști, informează forțele armate israeliene.

„Trupele terestre au efectuat raiduri țintite asupra unor complexe și au localizat arme și echipamente militare în vestul orașului Khan Younis și că parașutiștii armatei au ucis un număr nespecificat de teroriști”, se arată într-un comunicat.

În alt context, Israelul a anunțat că pregătește extinderea operațiunilor militare în orașul Rafah de la frontieră cu Egipt și dă asiguri că va lua măsuri pentru a proteja civilii.

Desfășurarea unei operațiuni militare pe scară largă în Rafah, unde peste un milion de palestinieni strămutați sunt înghesuiți la granița egipteană într-o situație umanitară dezastruoasă, „trebuie să se desfășoare în condițiile potrivite, iar noi ne vom asigura că aceste condiții vor exista dacă vom acționa”, a declarat pentru CNN purtătorul de cuvânt al Forțelor de Apărare ale Israelului, contraamiralul Daniel Hagari.

Hagari a declarat că se va face o zonă mai sigură pentru civili înainte de a desfășura orice operațiune militară de amploare și că Israelul trebuie să creeze condiții „de hrană, ajutor umanitar, medicamente, spitale, spitale de campanie. Deci vor exista condiții pentru populație dacă vom acționa”.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.