VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Irina Rîngaci: copilărie, performanțe, presiune și căutarea liniștii

Invitata emisiunii Pe Aripile Sportului este campioana mondială și europeană la lupte, Irina Rîngaci. Sportiva de 22 de ani povestește despre copilărie și începuturile sale pe salteaua de lupte.

„Eram un copil energic și am avut noroc că, la un moment dat, un antrenor observat potențialul meu și m-a ajutat să-l dezvolt”, spune Irina Rîngaci.

De asemenea, prima luptătoare din istoria R. Moldova care a obținut aur la mondiale mărturisește despre viața sa dincolo de sport. „Sunt o fire sensibilă și nu e o problemă să plâng, atunci când lucrurile nu merg așa cum mi-aș dori”, mai adaugă luptătoarea. Anul 2024 este unul așteptat de Irina Rîngaci așa cum, în vară, urmează Jocurile Olimpice, la care deja a obținut calificarea. „Olimpiada este cel mai important eveniment din cariera unui sportiv, sper să obțin un rezultat bun, iar după asta, să-mi iau o vacanță”, mai spune Irina.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.