VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Ion Chicu: La următoarele alegeri transnistrenii vor vota masiv pentru PAS

La următoarele alegeri transnistrenii vor vota masiv pentru PAS. De această opinie este ex-premierul Ion Chicu.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Chicu subliniază că ”încă niciodată acolo nu s-a trăit atât de bine (în comparație cu malul drept), ca pe timpul Maiei Sandu”.

De astăzi, consumatorul transnistrean are gaz pe îndelete, pentru care plătește fix de 23 de ori mai puțin ca noi. Aceasta este valabil și pentru întreprinderi, bineînțeles.

Acest lux regiunea transnistreană și-l permite pentru că Maia Sandu "nu vinde rușilor jumătate de țară pentru gaz ieftin". Ea a dat-o pe gratis, renunțând și la gaz… Cea mai frecventă întrebare la Tiraspol acum este: "Что бы мы #безвас делали, Майя Григорьевна?"”, se arată în mesajul publicat de Chicu.

Reamintim că ieri, SA Energocom a semnat contractul de livrare a energiei electrice cu Centrala de la Cuciurgan (MGRES) pentru luna decembrie.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.