VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ion Ceban și-a prezentat echipa pentru Consiliul municipal Chișinău

Președintele Mișcării Alternativa Națională, Ion Ceban, și-a prezentat echipa de candidați pentru funcția de consilier în CMC. Majoritatea concurenților de pe listă sunt actuali funcționari ai Primăriei Chișinău. Este vorba despre pretori, șefi de direcție și de întreprinderi municipale, dar și de actuali consilieri municipali.

Ion Ceban susține că din lista de candidați fac parte specialiști din toate domeniile, care sunt gata să contribuie la proiectele realizate sau începute de Primăria Capitalei.

”În toți acești ani, am fost susținut și ajutat de o echipă de profesioniști, care i-am întâlnit în diverse perioade a vieții și au acceptat să se alăture pentru a pune umărul și a face ca lucrurile să se schimbe la Chișinău, oamenii cu care împreună am creat Partidul MAN”, a declarat Ion Ceban.

Cap de listă este liderul MAN, Ion Ceban, după care urmează viceprimarii Capitalei, Angela Cutasevici, Olga Ursu și Irina Gutnic. Potrivit lui Ceban, lista a fost elaborată cu respectarea cotei minime de reprezentare, de 40%, pentru ambele sexe. Astfel, 24 de candidați sunt femei și 33 – bărbați.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.