VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ion Ceban s-ar fi aflat la Moscova în ziua în care Rusia a invadat Ucraina: Cum comentează Maia Sandu

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, s-ar fi aflat la Moscova în ziua în care Rusia a pornit un război împotriva Ucrainei, pe 24 februarie 2022, potrivit portalului estonian de investigații Delfi.

În cadrul emisiunii „Secretele Puterii” de la Jurnal TV, șefa statului a menționat că nu vede motive ca să se îndoiască de această informație.

Nu văd de ce asta nu ar fi adevărat. Nu este singura vizită (n.r.: a lui Ion Ceban) la Moscova care nu a fost anunțată public. Nu pot să comentez exact pe acest caz, dar am văzut cât de greu domnul Ceban a revenit cu o condamnare a războiului din Ucraina. Știm cu toții că are/a avut relații cu Moscova. Probabil că sunt multe alte vizite despre care nu a vorbit public și ar fi trebuit s-o facă, pentru că este un lucru extrem de important în contextul în care în acea perioadă a început cel mai strașnic război pentru continentul și regiunea noastră din ultimii 70 de ani”, a comentat Maia Sandu.

Potrivit Delfi, cu o zi înainte de începerea războiului în Ucraina, pe 23 februarie 2022, Ion Ceban ar fi zburat împreună cu soția sa la Moscova. Nu se știe cu cine s-a întâlnit Ceban și ce subiecte au fost discutate.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.