VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ion Ceban a depus dosarul pentru înregistrarea în cursa electorală

Actualul primar al Capitalei, Ion Ceban, a depus astăzi dosarul de înregistrare în cursă la Consiliul Electoral de Circumscripție Chișinău. Politicianul a declarat că a fost depusă și lista candidaților Mișcării Alternativa Națională pentru Consiliul municipal Chișinău.

Funcționarii electorali urmează să examineze dosarele în cel mult șapte zile. Ion Ceban susține că în campanie va fi ”corect față de toți candidații și în fața locuitorilor”.

”Este nevoie de o campanie fără manipulări, dar într-adevăr cu propuneri concrete pentru binele municipiului. Îmi doresc ca această campanie să se axeze pe soluțiile pentru municipiul Chișinău. Cu echipa mea avem soluțiile pe termen mediu și lung. Să fie o campanie despre soluții pentru infrastructură, domeniu social, și nu una cu tentă manipulatorie și cu devieri de caracter politic”, a declarat Ion Ceban.

Amintim, până ieri, Consiliul electoral de circumscripție Chișinău avea înregistrați 10 candidați pentru fotoliul de primar al Capitalei.  

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.