VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Întreprinderea ”Moldelectrica” a promovat testul european

La cinci ani de la prima cerere de certificare a Întreprinderea ”Moldelectrica”, operatorul rețelei de transport și de sistem, a fost certificată în conformitate cu standardele europene de separare. Secretariatul Comunității Energetice constată implementarea cu succes a Pachetului energetic III pe domeniul energiei electrice, odată cu certificarea Moldelectrica în calitate de „Operator Independent de sistem” a energiei.

Au fost implementate toate garanțiile recomandate de Secretariatul Comunității Energetice pentru abordarea unor potențiale riscuri, cum ar fi statutul ”Moldelectrica” a fost modificat pentru a asigura o planificare independentă a investițiilor, a fost adoptat un program de conformitate de către Ministerul Energiei (în calitate de proprietar al sistemului), a fost numit un agent de conformitate și toți reprezentanții statului din consiliile de administrație ale furnizorilor și producătorilor de stat au semnat declarații de imparțialitate”, se arată în comunicatul Ministerului Energiei.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.