VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Întâlnire de taină la Moscova! Ilan Șor ar fi zburat în Rusia cu un avion privat. Urmează să ajungă și câțiva socialiști

Oligarhul fugar Ilan Șor s-ar afla la Istanbul, unde ar fi ajuns cu un avion privat. Din Turcia, condamnatul Șor ar urma să zboare la Moscova, scrie Jurnal TV, citând surse.

Sursa citată de Jurnal TV a declarat că la Moscova ar urma să ajungă socialiștii Adrian Albu și Bogdan Țârdea, iar liderul socialiștilor Igor Dodon va pleca spre capitala Rusiei mâine, 9 noiembrie.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.