VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Incendiu la Soroca: trei maturi și doi copii, evacuați de salvatori

Un incendiu a izbucnit la 12 februarie într-un bloc de locuințe din municipiul Soroca. Flăcările au izbucnit într-un apartament de la etajul 5, iar trei maturi și doi copii care riscau să se intoxice cu fum au fost evacuați de pompieri.

Pompierii din municipiul Soroca au fost alertați despre producerea unui incendiu într-un bloc de locuit cu 5 nivele de pe strada Ștefan cel Mare 28. Pentru stingerea arderii la fața locului au ajuns patru echipe de salvatori, care au stabilit că focul a cuprins un apartament cu două camere.

În timpul intervenției, pompierii au evacuat 5 persoane printre care trei maturi și doi copii din apartamentele vecine pentru evitarea intoxicării acestora cu produsele de ardere.

Potrivit IGSU, focul a distrus complet bunurile materiale din interiorul antreului, dar și a două camere cu suprafața de 15 și de 20 m2. Nici o persoana nu a avut de suferit. Circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.