VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Incendiu într-un fost cămin din Capitală. Pompierii au evacuat 18 locatari, iar o femeie a ajuns la spital

Un grav incendiu a avut loc într-un bloc, fost cămin, de pe strada Independenței din sectorul Botanica al Capitalei. Un apartament de doar 12 metri pătrați a fost cuprins în totalitate de flăcări, iar pompierii au evacuat din bloc 19 locatari. De asemenea, o femeie de 58 de ani a ajuns la spital, după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon.

 La fața locului au intervenit patru echipaje de salvatori și pompieri. În procesul de intervenție pompierii au evacuat din apartamentul cuprins de flăcări două butelii de gaz propan butan, evitând producere unei explozii. În urma incendiului, proprietara, o femeie în vârstă de 58 de ani, a primit intoxicații cu monoxid de carbon fiind transportată de urgență la Spitalul “Sfânta Treime” din Chișinău. Incendiul a fost complet lichidat timp de aproape două ore. Circumstanțele și cauza arderii urmează a fi stabilite.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.