VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Incendiu grav într-o zonă industrială a Capitalei

Un incendiu grav a izbucnit azi într-o zonă industrială a Capitalei. La fața locului au intervenit 10 echipaje cu 50 de salvatori. Flăcările au cuprins un depozit de prelucrare a meteriei prime pentru mobilă de pe strada Petru Rareș 77/2.

„Ajunşi la fața locului, salvatorii au stabilit că focul a cuprins un depozit de prelucrare a materiei prime de confecţionare a mobilierului cu suprafaţa de circa 600 de metri pătrați. Arderea a fost localizată la ora 17:35. În timpul intervenției victime nu au fost raportate, iar salvatorii au evacuat o butelie de oxigen din interiorul încăperii afectate. Cauza şi circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.