VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Încă un sportiv din R. Moldova, calificat la Jocurile Olimpice de la Paris

Republica Moldova va mai avea un reprezentant la Jocurile Olimpice de Vară, care vor avea loc în anul 2024. Țara noastră va fi reprezentată și de canonistul Serghei Tarnovschi, anunță Ministerul Educației și Cercetării.

Sportivul moldovean a avut o evoluție de succes și la Campionatul Mondial de canoe marathon, care are loc în Danemarca. Tarnovschi a încheiat cursa de 3.4km pe locul VI.

Amintim că anterior pentru Jocurile Olimpice de la Paris s-au calificat arcașul Dan Olaru și canotoarele Daniela Cociu și Maria Olărașu.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.