VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Încă o săptămână de foc

După două zile cu ploi și vreme răcoroasă, vine o nouă caniculă. Serviciul Hidrometeorologic de Stat încă nu a anunțat cod galben de caniculă, însă datele oficiale oferite de autoritățile de la noi și cele regionale arată că, în Capitală, vom avea și până la 37 de grade la amiază.

Potrivit satelor Serviciului Meteorologic, cel mai cald va fi vineri și în weekend, atunci când vor fi și până la 39 de grade la Cahul. În schimb, de luni, 7 august, este anunțat un nou val rece ce va aduce temperaturi de 25-28 de grade pentru Chișinău.  

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.