VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

În plină iarnă, o familie din Sociteni a rămas fără acoperiş deasupra capului

Un incendiu a izbucnit într-o casă cu două nivele din satul Sociteni, raionul Ialoveni. Patru echipaje de pompieri s-au luptat cu flăcările, însă, din păcate, acoperișul casei a ars în totalitate, transmite Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

Incendiul a avut loc în seara zilei de 21 decembrie. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 19:35 iar la fața locului au fost trimise patru echipaje de salvatori și pompieri. Aceștia au stabilit că arde acoperișul casei cu suprafața de circa 100 m2.

Datorită intervenției operative, angajații IGSU au reușit să lichideze incendiul către ora 20:10. În consecință, focul a distrus complet acoperișul locuinței.

Potrivit IGSU, victime nu au fost raportate. Toate circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.