VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

În perioada sărbătorilor pascale, Poliția de Frontieră anunță acțiuni pentru fluidizarea traficului

În perioada 1 – 16 mai 2024 se vor aplica măsuri suplimentare de securitate în vederea fluidizării traficului de pasageri, excluderii riscurilor și asigurării siguranței cetățenilor pe Aeroportul Internațional Chișinău.

În acest sens, Poliția de Frontieră de comun cu Aeroportul Internațional Chișinău și alte autorități cu atribuții în Aeroport vor întreprinde măsurile necesare pentru a oferi un confort optim, climat liniștit și de siguranță tuturor călătorilor.

Accesul în terminalul aeroportuar urmează a fi permis doar pasagerilor, personalului care exercită atribuții de serviciu la prezentarea permisului de acces, precum și membrilor de echipaje ale aeronavelor. Pentru pasageri se va permite intrarea în incinta aeroportului în baza prezentării biletului și a documentului de călătorie, controlul cărora va fi efectuat de către autoritățile responsabile de securitate. După procedură, pasagerul va continua cu înregistrarea la rută, ulterior se va prezenta la controlul de securitate și al documentelor, urmând controlul vamal și așteptarea cursei în sala de plecări.

Pentru a ajuta autoritățile responsabile în fluidizarea fluxului de călători, dar și la degajarea circulației rutiere – excluderea ambuteiajelor din fața Aeroportului, se solicită prezentarea cu cel puțin trei ore până la zborul rutei planificate.

Pe linie de activitate frontalieră vor fi întreprinse măsuri suplimentare privind menținerea regimului în Aeroport, cu suplinirea numărului de polițiști de frontieră și a echipamentelor de control, cât și antrenarea mai multor echipaje specializate.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.