VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

În ajunul morții, Navalnîi se simțea bine și chiar glumea, susțin rudele și avocații opozantului

Cu câteva zile înainte de moartea sa, despre care presa de stat din Rusia scrie că a fost cauzată de o tromboză, Aleksei Navalnîi se simțea bine. Acest lucru îl afirmă membrii familiei și și avocații politicianului.

Avocatul Leonid Soloviov s-a întâlnit miercuri cu Navalnîi, iar cu clientul său „atunci era totul în regulă”.

„Nu avem încă nicio confirmare în acest sens. Avocatul lui Aleksei zboară acum la Harp. De îndată ce vom avea unele informații, le vom raporta”, a comentat secretarul său de presă Kira Iarmîș.

„Nu vreau să aud condoleanțe. L-am văzut pe fiul meu în colonie pe 12 februarie și am fost la o întâlnire. Era în viață, sănătos, vesel”, a scris mama politicianului, Ludmila Navalnaia, pe rețelele de socializare.

Cu o zi înainte, pe 15 februarie, Navalnîi a participat online la o ședință a Tribunalului regional din Vladimir. „Ieri a participat la ședința de judecată, s-a simțit bine, nu a exprimat nicio plângere cu privire la sănătatea sa, a vorbit activ, a prezentat argumente în apărarea poziției sale”, a declarat serviciul de presă al instanței pentru TASS.

Presa rusă scrie că medicii de pe ambulanță au ajuns în celula lui Navalnîi din colonia „Lupul polar” din regiunea Iamalo-Neneția în 9 minute de la apel.

Potrivit medicilor, primul ajutor a fost oferit de medicii din închisoare. Medicii de pe ambulanță „au continuat măsurile de resuscitare”, acestea au durat mai bine de jumătate de oră, dar pacientul a murit.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.