VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

VIDEO/ Îmbrânceli între delegații Ucrainei și Rusiei, la summitul din Turcia, după ce un delegat rus a smuls steagul ucrainean

Îmbrânceli între delegații Ucrainei și Rusiei, la summitul Adunării Parlamentare a Mării Negre. Unul dintre ruși a smuls un steag ucrainean, dar a fost apoi interceptat violent de un delegat ucrainean, transmite, Sky News.

S-a întâmplat la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (PABSEC), care a avut loc în Turcia când deputatul ucrainean Oleksandr Marikovski și-a desfășurat steagul național în spatele unui membru al delegației ruse, Olga Timofeeva, care acorda un interviu. Un alt membru al echipei ruse i-a smuls apoi steagul din mâini lui Marikovski.

Imediat după aceea, imaginile îi arată pe cei doi bărbați implicați într-o altercație fizică, în care delegatul ucrainean îl împinge și îl lovește pe delegatul rus în timp ce încearcă să recupereze steagul. Alte persoane se implică apoi pentru a-i despărți pe cei doi bărbați.

Delegatul ucrainean a postat ulterior înregistrarea video pe pagina sa de Facebook, în timp ce publicațiile din Turcia sugerează că rusul a fost dus la spital pentru un control.

Membrii delegației ucrainene își afișaseră anterior steagul în spatele Olgăi Timofeeva în timp ce aceasta vorbea în cadrul conferinței la care se discută transporturile de cereale pe Marea Neagră.

Un acord a fost încheiat anul trecut, dar Rusia are o listă de cerințe pe care dorește să fie îndeplinite pentru a continua acordul.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.