VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Îi duceau caii acasă: Doi căruțași, prinși beți pe drumurile din țară

Doi căruțași au fost prinși beți pe drumurile din țară. Aceștia se deplasau cu vehiculele hipomobile prin localitățile rurale. 

Potrivit Inspectoratului General de Carabinieri, primul caz a avut loc în localitatea Navîrneț din raionul Fălești.

Oamenii legii desfășurând razii de prevenție a securității circulației rutiere pe teritoriul zonei de Nord, au stopat două unități de transport de tip hipomobil. Ca urmare, fiind stopați pentru verificare, mirosul puternic de alcool i-a făcut pe oamenii legii să-i testeze cu aparatul Drager, ca rezultat aparatul a confirmat prezența alcoolului în aerul expirat cu o concentrație de 0,91 mg/l”, anunță IGC.

Al doilea caz a avut loc în localitatea Domneștii Noi din raionul Glodeni, unde la fel a fost stopată o persoană de gen feminin ce conducea o unitate de transport de tip hipomobil în stare de ebrietate.

Fiind supusă testării alcoolscopice „Drager”, ca rezultat aparatul a confirmat prezența alcoolului în aerul expirat, cu o concentrație de 0,42 mg/l”, precizează sursa citată.

Alte circumstanțe urmează a fi stabilite.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.