VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Igor Grosu, întrevedere cu Javier Colomina: Alianța Nord-Atlantică este un partener de încredere al Republicii Moldova

Alianța Nord-Atlantică este un partener de încredere a Republicii Moldova. O declarație în acest sens a fost făcută de președintele Parlamentului, Igor Grosu, în cadrul unei întrevederi cu Javier Colomina, locțiitorul Asistentului Secretarului General NATO pe afaceri politice și politică de securitate.

Oficialii au discutat despre evoluțiile de securitate din regiune și necesitatea de a spori reziliența Republicii Moldova la riscurile curente.

”Am subliniat importanța cooperării în cadrul programelor agreate în Planul Individual de Acțiuni al Parteneriatului Moldova – NATO, în mod special pe reforma militară, securitatea cibernetică și dezinformarea.

Alianța Nord-Atlantică este un partener de încredere a Republicii Moldova și de-a lungul anilor am realizat multe proiecte în beneficiul cetățenilor de rând.

În cadrul discuțiilor, am mai vorbit despre statutul de neutralitate al Republicii Moldova în noul context internațional, dar și despre suveranitatea și integritatea teritorială a țării”, a scris Igor Grosu pe o rețea de socializare.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.