VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Igor Grosu, întrevedere cu Mircea Abrudean: România este alături de R. Moldova și va continua să susțină parcursul nostru european

„România este alături de Republica Moldova și va continua să susțină parcursul nostru european”. Mesajul a fost transmis de către Secretarul general al Guvernului României, Mircea Abrudean, în cadrul unei întrevederi cu Președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Potrivit serviciului de presă al Legislativului, oficialii au discutat despre proiectele de viitor ale guvernării care prevăd o dezvoltare economică susținută a țării, reforma justiției și implementarea reformelor care să ducă la îndeplinirea proiectului de țară – aderarea Republicii Moldova la UE până în 2030.

România, alături de Germania și Franța sunt fondatorii Platformei de Sprijin pentru Republica Moldova, o inițiativă care ne-a ajutat enorm în gestionarea riscurilor, crizelor multiple și provocărilor ce au apărut în urma agresiunii Rusiei împotriva Ucrainei. Alături de prietenii noștri, ne consolidăm securitatea energetică, votăm legi care să fie atractive pentru investitori, întărim instituțiile statului pentru o Moldovă Europeană prosperă și sigură”, a declarat Igor Grosu.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.