VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Igor Grosu despre platforma „Agenda Comună”: Sunt conserve abonate la serviciile secrete iar valoric, spiritual nu au nimic comun cu integrarea europeană

Întrebat de jurnalista Valentina Ursu ce părere are despre noua platformă politică „Agenda Comună” formată la inițiativa a 8 formațiuni politice, Președintele Parlamentului, Igor Grosu a declarat că acești „opt magnifici” care se deghizează în proeuropeni, sunt „conserve abonate la serviciile secrete” și a îndemnat cetățenii să-i ignore „pentru că ei sunt niște perfizi și niște fățarnici”.

„Marea lor majoritate sunt coloana a cincea, dar încearcă să se vopsească în proeuropeni. Chiar să ai așa tupeu? Mesajul lor este următorul: „Noi v-am făcut o onoare că voi ne-ați dat statut de țară candidat și sunteți obligați să faceți totul pentru noi”. *…) Uniunea Europeană a făcut mult foarte mult pentru Republica Moldova, spre deosebire de ei, care n-au făcut nimic pentru a ajuta Republica Moldova sau de la steluța care le luminează calea să aducă ceva concret pentru Republica Moldova. Nimic n-au făcut. Acum vedem că ei se deghizează în proeuropeni, pro-UE. Sunt conserve abonate la serviciile secrete și îndemnul meu către telespectatori este: Ignorați-i, pentru că ei sunt niște perfizi și niște fățarnici”, a declarat Igor Grosu.

Speakerul a arătat convins că partenerii de dezvolate a Republicii Moldova nu le va oferi sprijin acestor politicieni care fac parte din platforma politică nou creată

„Aceia sunt niște mincinoși și lor, spre deosebire de noi, partenerii de dezvoltare sunt sigur că n-o să le dea nimic. Unica lor valoare, dacă pot să spun așa, conexiune cu Europa este dragostea lor față de valuta euro, asta e unica lor afecțiune. Lor le plac euro și le plac dolarii, cam în astea sunt remunerați, în rest, valoric, spiritual nu au nimic comun cu integrarea europeană”, a punctat președintele Parlamentului în cadrul emisiunii „Puncte de Reflecție”.

Menționăm că la 11 octombrie, liderii și membrii a 8 partide au creat platforma politică „Agenda Comună”. Printre persoanele care au participat la eveniment este primarul Chișinăului, Ion Ceban, liderii și deputații Parlamentului din partea Partidului Socialiștilor, ex-prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Chicu, dar și Tudor Deliu de la Partidul Liberal-Democrat.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.