VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

I-au promis că va lucra vânzătoare, dar a ajuns să presteze servicii sexuale în Dubai. O femeie, condamnată la închisoare

O femeie de 35 de ani a fost condamnată de Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, la 7 ani și 6 luni de detenție pentru comiterea infracțiunii de trafic de ființe umane. Inculpata trebuie să-și ispășească pedeapsa într-un penitenciar de tip închis pentru femei, cu privarea de dreptul de a angaja persoane în câmpul muncii și de a exercita activități conexe transportării de persoane pe o perioadă de 3 ani. 

Conform învinuirii înaintate de către Procuratura municipiului Chișinău, inculpata, la începutul anului 2014, aflându-se în orașul Dubai, Emiratele Arabe Unite, acționând împreună cu doi complici, au indus în eroare o femeie privind faptul angajării în or. Dubai în calitate de vânzătoare la un magazin, pentru un salariu atractiv. Ajunsă în Dubai, victima a fost cazată împreună cu alte femei și a fost deposedată de pașaport. 

Ulterior, victima a fost supusă violenței violenței fizice și psihice, sub pretextul că au cumpărat-o la prețul de 1500 dolari SUA,. Agresorii au impus victima să presteze servicii sexuale diferitor clienți, până la începutul anului 2017, atunci când victima a reușit să fugă.

Femeia de 35 de ani a acționat în complicitate cu o altă femeie, care a decedat între timp, și cu un bărbat care a fost deja condamnat pentru trafic de ființe umane.

Potrivit procurorilor, inculpata a pledat nevinovată. Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.