VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Guvernul se întrunește miercuri în ședință la Edineț: Ce proiecte urmează să fie examinate

Ședința Cabinetului de Miniștri se va desfășura mâine, 23 noiembrie 2022, în orașul Edineț. Potrivit unei note informative, ședința va începe la ora 12:00 și va avea loc în incinta Liceului Teoretic „Mihai Eminescu”.

Ordinea de zi cuprinde 16 subiecte, inclusiv decizii de importanță majoră pentru locuitorii din nordul Republicii Moldova.

Imediat după ședință, prim-ministra Natalia Gavrilița va susține o conferință de presă.

Totodată, Natalia Gavrilița va vizita sălile de clasă și laboratorul IT din Liceul Teoretic „Mihai Eminescu” și va avea o discuție cu membrii Consiliului elevilor, în incinta bibliotecii școlare. 

În cadrul vizitei, șefa Executivului va mai participa la evenimentul de finalizare a proiectului finanțat de UE – „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă în orașul Edineț”. 

După-amiază, prim-ministra va fi prezentă la ceremonia de livrare a echipamentului performant pentru maternitatea de la Spitalul raional Edineț, oferit de UNFPA Moldova – Fondul ONU pentru Populație, cu suportul financiar al Guvernului SUA. 

Vedeți mai jos ordinea de zi a ședinței Guvernului din 23 noiembrie:

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.