VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Guvernul a numit noi secretari de stat la patru ministere

Ministerul Economiei, cel al Sănătății, al Afacerilor Interne și al Mediului au noi secretari de stat. Decizia a fost luată de Guvern în cadrul ședinei de miercuri, 25 ianuarie.

Membrii cabinetului de miniști l-a numit pe Viorel Garaz secretar de stat la Ministerul Economiei.

Totodată, Alexandru Gasnaș va ocupa postul de secretar de stat la Ministerul Sănătății iar Grigore Stratulat la Ministerul Mediului.

La Ministerul Afacerilor Interne, în funcția de secretar de stat a fost numit Andrei Ciocîltan. Numirea a fost făcută după ce tot astăzi, Petru Țurcan și-a dat demisia din funcția respectivă.

De asemenea, Gheorghe Cucereanu a plecat din postul de secretar de stat al Ministerului Educației și Cercetării. 

La ședință, Executivul a mai propus numirea, prin cumul, a lui Viorel Ursu, Ambasador al Republicii Moldova în SUA, în funcția de Ambasador al țării noastre în Mexic. 

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.