VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Guvernul a cheltuit 4,7 mil. de lei pentru organizarea Adunării Naționale din 21 mai

Guvernul Republicii Moldova a făcut public un mic raport privind cheltuielile suportate pentru organizarea Adunării ”Moldova Europeană” din 21 mai. Astfel, suma totală se ridică la 4,7 milioane de lei, cea mai mare parte fiind alocată pentru logistică și programul cultural.

”Ministerul Culturii a confecționat 2000 de steaguri ale UE și Republicii Moldova. Participanților le-au fost repartizate 40 de mii de sticle de apă. Organizatorii au arendat o sută de unități sanitare. Au fost elaborate materiale informative cu privire la procesul de organizare. Au fost tipărite 10 mii de pliante și 8 mii de postere. Devizul de cheltuieli a inclus costuri de amenajare și chirie a scenei și a corturilor și onorarii pentru concert”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă.

Reprezentantul executivului a precizat că administrația centrală nu a cheltuit bani pentru transportarea participanților și nici pentru mâncare. Amintim, la mitingul din 21 mai, în PMAN au participat în jur de 80 de mii de persoane.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.