VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Grosu, discuție cu moldovenii din Suedia: Pacea și integrarea europeană sunt și obiectivele celor plecați de acasă

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, aflat într-o vizită oficială la Stockholm, a avut o întrevedere cu moldovenii stabiliți în Regatul Suediei.

După întrevedere, șeful legislativului a menționat că, fiind la mii de km distanță, concetățenii noștri sunt conectați la realitățile din Republica Moldova și își doresc ca țara noastră să se dezvolte.

„Pacea și integrarea europeană a țării noastre sunt și obiectivele celor plecați de acasă. Istoriile lor de viață, implicarea lor activă în viața socială îmi confirmă puterea noastră de a reuși împreună”, a menționat Președintele Parlamentului.

Potrivit lui Grosu, discuțiile s-au referit și la sugestiile moldovenilor din diasporă de îmbunătățire a mediului de afaceri din Republica Moldova, dar și la faptul cum pot ei să contribuie la dezvoltarea țării și la proiectul de țară – aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

Reamintim că președintele Parlamentului, Igor Grosu, împreună cu o delegație parlamentară, efectuează o vizită oficială în Regatul Suediei, în perioada 6-9 februarie 2023, la invitația omologului său suedez.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.