VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Germania, Franța şi Polonia vor dezvolta împreună arme cu rază lungă de acțiune

Germania, Franța şi Polonia intenționează să dezvolte împreună arme cu rază lungă de acțiune, afirmând că lipsa acestui tip de arme reprezintă o lacună gravă în apărarea europeană, informează Digi24.ro cu referire la DPA și Agerpres.

Ministrul german al apărării, Boris Pistorius, a declarat, în cadrul unei reuniuni cu omologii săi francez şi polonez la Paris, că obiectivul este de a „reuni un grup de state europene care sunt de acord să elimine acest deficit de capacități pe termen mediu şi lung” şi de a face acest lucru până la summitul NATO din iulie.

Dacă totul merge conform planului, o declarație de intenție ar putea fi semnată la summit.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.