VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Gavrilița, mesaj de rămas bun: Transmit cu inima împăcată noii echipe responsabilitatea gestionării Guvernului

Natalia Gavrilița a transmis un mesaj de mulțumire colegilor din Guvern alături de care a lucrat cot la cot timp de 18 luni, dar și un mesaj de susținere noului Cabinet de Miniștri care urmează să fie investit astăzi, 16 februarie.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Gavrilița menționează că astăzi, își încheie cea mai responsabilă etapă din viața sa profesională de până acum.

”Transmit cu inima împăcată noii echipe responsabilitatea gestionării Guvernului. Chiar dacă plec de la cârma executivului, rămân alături de oamenii frumoși și harnici ai acestei țări. Oameni pentru care am muncit zi de zi în cele 18 luni de mandat. Alături de colegii mei am făcut tot ce ne-a stat în puteri, ca oamenii din Republica Moldova să resimtă cât mai puțin crizele prin care am trecut și trecem. În același timp, ne-am ambiționat să avansăm în drumul nostru spre Uniunea Europeană – și ne-a reușit! Țin să mulțumesc fiecărui coleg din Guvernul pe care am avut onoarea să-l conduc, pentru eforturile depuse. Le mulțumesc cetățenilor pentru aprecieri și critici, iar colegilor de partid pentru susținere”, a scris Gavrilița.

Totodată, politiciana a subliniat că în acest mandat ”s-a străduit să-și facă datoria cinstit și cu dedicație, pentru oameni, pentru țară”.

În aceste zile, am primit din partea oamenilor foarte multe cuvinte de apreciere și recunoștință. Vă mulțumesc din suflet pentru fiecare cuvânt și emoție. Ele m-au făcut să retrăiesc toată perioada lucrată la Guvern, cu bune și rele. M-am străduit să îmi fac datoria cinstit și cu dedicație, pentru oameni, pentru țară”, a menționat ex-prim-ministra.

De asemenea, Natalia Gavrilița a urat succes noii echipe guvernamentale în frunte cu Dorin Recean.

Le doresc succes colegilor din noua garnitură guvernamentală și îi îndemn să nu renunțe nicio clipă la mandatul proeuropean și prodezvoltare, pentru care am primit votul cetățenilor în anul 2021. Eu cred în Moldova, cred în oamenii acestei țări. Eu cred că noi merităm să trăim într-o țară liberă de corupție, o țară puternică, Europeană, cu o economie dezvoltată și oportunități pentru fiecare”, a conchis Gavrilița.

Reamintim că premierul Natalia Gavrilița și-a anunțat la data de 10 februarie, demisia din funcția de prim-ministru.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.