VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Gavrilița, întrevedere cu reprezentanții Organizației Internaționale a Muncii: Ne concentrăm eforturile pentru susținerea mediului de afaceri

”Am lansat o nouă rundă pentru creșterea salariilor. Acum, ne concentrăm eforturile și pentru susținerea mediului de afaceri, afectat de multiplele crize ce au lovit regiunea noastră”. O declarație în acest sens a fost făcută de premierul Natalia Gavrilița în cadrul unei întrevederi cu reprezentanții Organizației Internaționale a Muncii, în frunte cu directorul Biroului pentru Activitățile Lucrătorilor pentru Europa și Asia Centrală, Maria Helena Andre.

În cadrul discuțiilor, prim-ministra Natalia Gavrilița s-a referit la măsurile întreprinse de Executiv în domeniul muncii și protecției sociale, cum ar fi creșterea salariului minim pe economie până la 3.500 lei și a pensiei minime – până la 2.200 lei.

„Guvernul s-a axat mult pe implementarea proiectelor în sprijinul populației. Recent, am lansat o nouă rundă pentru creșterea salariilor. Acum, ne concentrăm eforturile și pentru susținerea mediului de afaceri, afectat de multiplele crize ce au lovit regiunea noastră”, a declarat prim-ministra.

Reprezentanții Organizației Internaționale a Muncii au apreciat saltul calitativ în dialogul social dar și efortul Executivului în procesul de transpunere a legislației naționale la directivele europene, fiind menționată importanța menținerii stabilității cadrului legal pentru o mai bună atractivitate investițională.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.