VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Funcționarii începători vor beneficia de programul guvernamental ”Sprint”

Programul guvernamental Sprint, destinat tinerilor funcționari, a fost prezentat prezentat angajaților Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării.

Vicepremierul Dumitru Alaiba, prezent la eveniment, a încurajat participarea funcționarilor publici din minister, la acest program, fiind convins de importanța acestuia în formarea și progresul tinerilor.

Funcționarii publici din cadrul ministerelor, aflați la începutul carierei, vor avea oportunitatea să-și dezvolte abilitățile de management, comunicare și analiză strategică și să contribuie la modernizarea serviciului public, în urma participării la Programul Sprint, lansat de Cancelaria de Stat, cu susținerea Institutului Național Democratic din Moldova.

Programul include instruiri și vizite de studiu în instituțiile relevante din Suedia. În urma acestora, participanții – 20 de angajați, cu vârsta de până la 35 de ani din cadrul administrației publice centrale, vor analiza modelele viabile de servicii publice și vor colecta informații necesare pentru elaborarea proiectelor de cercetare.Programul Sprint va avea mai multe ediții, iar pentru a participa la ediția din anul curent, candidații sunt invitați să completeze, până la data de 15 august.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.