VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Franța va găzdui în noiembrie o conferință de susținere a R. Moldova

Franța va găzdui în noiembrie o conferință de susținere a Moldovei pe fondul conflictului Rusiei din Ucraina, scrie agerpres.ro, citându-l pe președintele francez Emmanuel Macron.

Emmanuel Macron a explicat, în finalul summitului european de la Bruxelles, că liderii participanți au insistat asupra necesității de a se mobiliza pentru a ajuta Republica Moldova, care suferă la rândul ei din plin consecințele atacurilor Rusiei împotriva Ucrainei.

„În acest scop, vom organiza în noiembrie o conferință de susținere a Moldovei”, a spus președintele francez. Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, este așteptată la Paris cu această ocazie, potrivit liderului de la Elysee.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.