VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Vadim Ceban, supărat pe Partidul Șor: E inacceptabil folosirea simbolurilor SA „Moldovagaz” în scopuri politice

Șeful Moldovagaz, Vadim Ceban, se arată indignat de faptul că Partidul Politic Șor a folosit în scopuri politice o imagine a companiei pe care o conduce.

Într-o postare pe o rețea de socializare, acesta menționează că acest lucru este inacceptabil și va solicita autorităților competente o evaluare juridică pe acest caz.

”Consider inacceptabil folosirea simbolurilor SA „Moldovagaz” în scopuri politice. Imaginea companiei nu are nicio legătură cu criza energetică regională care ne-a afectat pe toți. În calitate de șef al companiei, voi fi obligat să solicit autorităților competente o evaluare juridică a faptului de utilizare inconsecventă a siglei și a chitanțelor de plată”, a scris acesta.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.