VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FOTO/ Tartă cu „bucăți mici de plastic”, retrasă de la comercializare. Apel către consumatori

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) informează despre retragerea de la comercializare a produsului alimentar ”Tartă cu rubarbă şi căpşuni”, întrucât ”pot exista bucăți mici de plastic albastru pe suprafața” produsului.

Astfel, potrivit ANSA, operatorul în domeniul alimentar KAUFLAND a rechemat de la consumatori produsul alimentar ”Tartă cu rubarbă și căpșuni K-Classic” cu masa de 1250g.

ANSA atenționează asupra faptului că în cazul anumitor produse “Tartă cu rubarbă și căpșuni K-Clasic” 1250g pot exista bucăți mici de plastic albastru pe suprafața acestora.

Consumatorii sunt rugați să returneze produsul cu datele de identificare de mai jos și vor primi contravaloarea acestuia.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.